top of page

Bygg- og Miljødagen

-Det største enkeltarrangementet for rekruttering i byggebransjen

I dag er BM-dagen Norges største rekrutteringsmesse og konferanse for byggingeniører. Men få husker at det ikke alltid har vært slik. BM-dagen startet samtidig med Byggeringen i 1999 og var opprinnelig et seminar hvor ledere fra næringslivet presenterte sine prosjekter. Etter hvert ble arrangementet utvidet med ekskursjoner til byggeprosjekter i Trondheimsregionen og noen få stands.


Gjennom årene har BM-dagen utviklet seg til en viktig faglig og sosial arena, takket være et tett samarbeid mellom næringslivet og flere generasjoner byggstudenter. Vi er svært takknemlige for denne innsatsen, som har gjort det mulig å skape et arrangement som både inspirerer og knytter kontakter for fremtidige ingeniører.

BM-dagen 2023

Organisering av BM-dagen

BM-dagen arrangeres av studenter i 3. klasse ved Bygg- og Miljøteknikk på NTNU Trondheim i samarbeid med Byggeringen og IV-fakultet ved NTNU. BM-dagen styret er et frivillig verv bestående av 8 studenter. Det er et lærerik og ansvarsfullt verv der man kommer i god kontakt med næringslivet og lærer om hele prosessen av å arrangere en stor karrieremesse. Det jobbes gjennom hele året med å planlegge, kommunisere og utføre arbeidet som må til for gjennomføre BM-dagen så godt som mulig. Rigging, bedriftskontakter, vakter og mer gjennomføres som dugnad av hele 3. klasse. Overskuddet av BM-dagen går til å delvis finansiere den faglige og kulturelle ekskursjonen studielinjen har på våren i 3. klasse. I år går turen til Lisboa, Portugal!

Nyheter

Byggeringen og BM-dagen 2024

11.04.2024

Organisasjonen som lenge har vært en brobygger mellom studenter, akademia og byggenæringen som har vært vår fantastiske samarbeidspartner endrer nå navn. Næringslivsringen har nå blitt til Byggeringen i anledning med 25 års jubileum. Dette navneskiftet reflekterer en dypere forandring i byggenæringen og en fornyet forpliktelse til å fremme kvalitet, kapasitet og innovasjon innen feltet! Se mer på: https://byggeringen.no/ 

 

I denne forbindelsen har BM-dagen 2024 fått en oppfriskning av logoen, noe vi gleder oss masse over! Den skal bli plantet over hele realfagsbygget den 5. November, da vi er så heldige at alle standsplassene er blitt utsolgt og hele 62 bedrifter har valgt å ta turen for å bli bedre kjent med oss studenter! Vi ville takke alle bedrifter for det utrolig engasjementet, så møtes vi til høsten på BM-dagen 2024!

logo.png
bottom of page