top of page

BM-dagen og Covid-19

Grunnet situasjonen knyttet til Covid-19 ønsker styret i BM-dagen 2020 å oppklare og informere om hvordan det jobbes med planleggingen av årets arrangement.

Først og fremst oppfordrer styret alle følgere til å ta norske helsemyndigheter på sterkeste alvor og holde seg oppdatert på situasjonen. Dette angår oss alle, både studenter, ansatte i bedrifter, og bransjen generelt. I forbindelse med planleggingen av BM-dagen vil vi forsikre om at vi vil ta høyde for myndighetenes retningslinjer og vi følger strenge forholdsregler. Eksempel på et enkelt tiltak vi gjør er at alle møter nå foregår digitalt.

Tirsdag 3. november er det planlagt at BM-dagen 2020 skal gå av stabelen. Slik situasjonen er nå anslås det at pandemien har nådd sin topp i god tid før arrangementet, ifølge FHI. Derfor er planen fortsatt å gjennomføre arrangementet 3. november 2020. Situasjonen vurderes kontinuerlig og endringer vil bli gjort av styret i tråd med helsemyndighetene og NTNUs retningslinjer.

Vi ønsker å se så lyst på tiden fremover og kommer til å gjøre så godt vi kan for å tilpasse oss best mulig. Utover dette vil nøye vurderinger og avgjørelser bli tatt etter hvert som situasjonen utvikler seg. Denne situasjonen er svært krevende, noe alle får kjenne på. Derfor er det utrolig viktig at alle er med på å dra lasset i riktig retning.

Ikke ta på hverandre, ta vare på hverandre.

Beste hilsen BM-styret 2020

261 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

BM-dagen 2020/21 oppsummert

BM-dagen er over for denne gang og vi takker for et vellykket arrangement! Å gjennomføre dagen digitalt var nytt for både oss, studenter og mange bedrifter. Det er derfor gledelig å se den store aktiv

Comments


bottom of page