top of page

Vi gleder oss til å se hva de får til!


Leder: Shabol Ibrahim

Nestleder: Vetle Bentzrød

Bedriftsansvarlig: Aksel Evensen

Dagarrangementansvarlig: Rikke Hansen

Kveldsarrangementansvarlig: Eline Opøyen Nytræ

Teknisk ansvarlig: Magnus Falck

PR-ansvarlig: Emma Strandli

Økonomiansvarlig: Arne Wollen Mork


13 visninger0 kommentarer

BM-dagen er over for denne gang og vi takker for et vellykket arrangement! Å gjennomføre dagen digitalt var nytt for både oss, studenter og mange bedrifter. Det er derfor gledelig å se den store aktiviteten som foregikk gjennom dagen.

Totalt deltok 31 bedrifter og 415 studenter. Dette resulterte i 1419 unike samtaler og over 7500 chatmeldinger. I snitt var hver bedrift i kontakt med 45 studenter, noe vi er godt fornøyd med! Tilbakemeldinger fra både studenter og bedrifter har vært positive. Dette setter vi pris på. Vi i styret takker for oss!

96 visninger0 kommentarer

Vi i styret har gleden av å informere dere om at det i år blir arrangert BM-dagen! Nytt for året er at BM-dagen, for første gang, skal avholdes digitalt den 16. februar. Vi skulle gjerne sett at vi kunne fylt Realfagsbygget med både bedriftsrepresentanter og studenter, men slik situasjonen er i dag er dessverre ikke dette mulig.


BM-dagen vi bli avholdt på Graduateland, Europas største karriereportal. Her vil studenter kunne opprette en bruker og møte opp mot 50 bedrifter fra bransjen. Det gleder oss i styret at de aller fleste bedrifter er med videre. Som student kan du lage deg en profil på Graduateland hvor du legger inn relevant informasjon for bedriftene, inkludert å laste opp din CV. I løpet av dagen kan du klikke deg rundt på bedriftene sine sider, chatte med bedrifter og bli invitert til videosamtaler.

Det allerede nå mulig å lage sin profil ved å klikke HER.


Følg med videre for tips og triks til hvordan du får mest mulig ut av dagen.


Vi gleder oss over de positive tilbakemeldingene vi har fått og gleder oss til å se dere digitalt 16. Februar.


Med vennlig hilsen

BM-Styret


213 visninger0 kommentarer
bottom of page