top of page

BM-dagen er over for denne gang og vi takker for et vellykket arrangement! Å gjennomføre dagen digitalt var nytt for både oss, studenter og mange bedrifter. Det er derfor gledelig å se den store aktiviteten som foregikk gjennom dagen.

Totalt deltok 31 bedrifter og 415 studenter. Dette resulterte i 1419 unike samtaler og over 7500 chatmeldinger. I snitt var hver bedrift i kontakt med 45 studenter, noe vi er godt fornøyd med! Tilbakemeldinger fra både studenter og bedrifter har vært positive. Dette setter vi pris på. Vi i styret takker for oss!

88 visninger0 kommentarer

Vi i styret har gleden av å informere dere om at det i år blir arrangert BM-dagen! Nytt for året er at BM-dagen, for første gang, skal avholdes digitalt den 16. februar. Vi skulle gjerne sett at vi kunne fylt Realfagsbygget med både bedriftsrepresentanter og studenter, men slik situasjonen er i dag er dessverre ikke dette mulig.


BM-dagen vi bli avholdt på Graduateland, Europas største karriereportal. Her vil studenter kunne opprette en bruker og møte opp mot 50 bedrifter fra bransjen. Det gleder oss i styret at de aller fleste bedrifter er med videre. Som student kan du lage deg en profil på Graduateland hvor du legger inn relevant informasjon for bedriftene, inkludert å laste opp din CV. I løpet av dagen kan du klikke deg rundt på bedriftene sine sider, chatte med bedrifter og bli invitert til videosamtaler.

Det allerede nå mulig å lage sin profil ved å klikke HER.


Følg med videre for tips og triks til hvordan du får mest mulig ut av dagen.


Vi gleder oss over de positive tilbakemeldingene vi har fått og gleder oss til å se dere digitalt 16. Februar.


Med vennlig hilsen

BM-Styret


208 visninger0 kommentarer

Grunnet situasjonen knyttet til Covid-19 ønsker styret i BM-dagen 2020 å oppklare og informere om hvordan det jobbes med planleggingen av årets arrangement.

Først og fremst oppfordrer styret alle følgere til å ta norske helsemyndigheter på sterkeste alvor og holde seg oppdatert på situasjonen. Dette angår oss alle, både studenter, ansatte i bedrifter, og bransjen generelt. I forbindelse med planleggingen av BM-dagen vil vi forsikre om at vi vil ta høyde for myndighetenes retningslinjer og vi følger strenge forholdsregler. Eksempel på et enkelt tiltak vi gjør er at alle møter nå foregår digitalt.

Tirsdag 3. november er det planlagt at BM-dagen 2020 skal gå av stabelen. Slik situasjonen er nå anslås det at pandemien har nådd sin topp i god tid før arrangementet, ifølge FHI. Derfor er planen fortsatt å gjennomføre arrangementet 3. november 2020. Situasjonen vurderes kontinuerlig og endringer vil bli gjort av styret i tråd med helsemyndighetene og NTNUs retningslinjer.

Vi ønsker å se så lyst på tiden fremover og kommer til å gjøre så godt vi kan for å tilpasse oss best mulig. Utover dette vil nøye vurderinger og avgjørelser bli tatt etter hvert som situasjonen utvikler seg. Denne situasjonen er svært krevende, noe alle får kjenne på. Derfor er det utrolig viktig at alle er med på å dra lasset i riktig retning.

Ikke ta på hverandre, ta vare på hverandre.

Beste hilsen BM-styret 2020

257 visninger0 kommentarer
bottom of page